top of page

Om mig

Hej, det är jag som är Sandra Jonsson

Jag har varit intresserad av självutveckling och förändring i hela mitt vuxna liv.

För ett antal år sedan bestämde jag mig för att vidareutbilda mig till Psykosyntesterapeut. Jag lockades av Psykosyntesens öppna syn på människan, att inte vilja sätta en etikett eller sjukdomsförklara människor. Psykosyntesens är öppen för existentiella frågor sådana vi alla människor ibland ställer oss - vad är meningen med mitt liv? Vad gör jag på den här planeten?

Med egen upplevelse av att ha jobbat för mycket, pressat mig för hårt och försökt leva upp till andras krav kom jag till vägs ände.

Med den erfarenheten så vet jag att förändring och utveckling är möjlig och det vill jag sprida till andra.

 

Jag har särskild kompetens kring att arbeta med unga vuxna dvs i åldern 18-25 år. Det är en speciellt utmanande tid i livet när man går från att vara barn till att bli vuxen och klara av ett självständigt liv. Det är mycket som ska hinnas med under den här tiden - att finna kärleken, att skaffa sig en utbildning och jobb, hitta boende och i allt detta skapa sig ett meningsfullt liv. 

Jag erbjuder dig som vuxen eller ung vuxen samtalsterapi eller stödsamtal, stödjer dig som förälder och kan även stötta organisationer inom förändringsledning och ledningsstöd. 

  • Diplomerad psykosyntesterapeut utbildad vid Psykosyntesakademin.

  • Föräldrastödjare utbildad vid Family-Lab.

  • Projektledare sedan 20 år tillbaka.

  • Förändringsledare sedan 20 år tillbaka särskilt inom digitalisering.

  • Statsvetare fil kand Stockholms Universitet.

Sandra_3_edited.jpg
bottom of page